Hozzászólás írásához kérjük, jelentkezzen be.

 
«
1 
»
rebarbara  [2016. 11. 07.] Itt az a kérdés, hogy kit tekintünk ellenzéknek? Szerintem, míg egy civilekből rekrutálódott politikai erő, akár párt, nem lép a színre, addig nincs esély a változásra. A választási törvényt meg az utolsó lehetséges alkalommal is módosítja a kormány, ahogy neki jó.
Előzménye: Öreg
A jelenleg ismert politikai pártok erodálódása miatt az ellenzéki oldalon, nincs meg a szükséges támogatottság és nagy a bizonytalanság. Mennyire befolyásolja ezt a jelenlegi választási rendszer, és lehet-e módosítani rajta az ellenzék megfogalmazódó igényei szerint?
gábor  [2016. 11. 06.] Teljes egészében egyet kell értenem. Talán Észak-Koreai diktatúrára fogunk kilyukadni. Ahogy Orbán és köre akarja úgy fogunk táncolni, ha engedjük.
Előzménye: rebarbara
Egész pályás letámadás. Megszűnt a Népszabadság, nagyjából itt ért véget a sajtószabadság utolsó morzsája. Lassan egyenruhát hordunk, jön a gondolatrendőrség és magyarigazolványt kell kiváltani ( Spíró: Feleségverseny)
Öreg  [2016. 10. 28.] A jelenleg ismert politikai pártok erodálódása miatt az ellenzéki oldalon, nincs meg a szükséges támogatottság és nagy a bizonytalanság. Mennyire befolyásolja ezt a jelenlegi választási rendszer, és lehet-e módosítani rajta az ellenzék megfogalmazódó igényei szerint?
rebarbara  [2016. 10. 19.] Azt gondolom, hogy egy ilyen portál, ahol lehet vitázni már út a demokratikus platformok felé. csak nagyon sokan kellene használnunk..... Az élesebb kritika iránt meg lenne igény valóban.
Előzménye: Figy Elek
Elolvastam a publikációkat és meg is értettem a leírtakat, döntően egyetértek és tetszik. Úgy gondolom, hogy mára már eljutottunk odáig, hogy az Alternatíva már nem alternatíva, hanem egy túlélési stratégia, egy elkerülhetetlen szükségesség. Azt is gondolom, hogy evégett indokolt lehet egy a jelenleginél kritikusabb hangvétel, ahol a demokrácia a jelenleg regnáló diktatúra alternatívájaként rendre megjelenik a szóhasználatban.Szerintem minden olvasóval a leghatározottabban tudatosítani kellene, hogy mindennek az alapja a demokrácia,ezért a jövőbe gondolkodás a diktatúra felszámolása nélkül ne
rebarbara  [2016. 10. 19.] Egyszerre akarnak brandet építeni és választást nyerni összefogással. Pedig az nem megy....
Előzménye: doktorbácsi
Milyen következménye lehet annak, ha október 23-án az ellenzéki demokratikus pártok és a civilek közös tüntetésétől távol marad az Együtt és az LMP?
Figy Elek  [2016. 10. 15.] Elolvastam a publikációkat és meg is értettem a leírtakat, döntően egyetértek és tetszik. Úgy gondolom, hogy mára már eljutottunk odáig, hogy az Alternatíva már nem alternatíva, hanem egy túlélési stratégia, egy elkerülhetetlen szükségesség. Azt is gondolom, hogy evégett indokolt lehet egy a jelenleginél kritikusabb hangvétel, ahol a demokrácia a jelenleg regnáló diktatúra alternatívájaként rendre megjelenik a szóhasználatban.Szerintem minden olvasóval a leghatározottabban tudatosítani kellene, hogy mindennek az alapja a demokrácia,ezért a jövőbe gondolkodás a diktatúra felszámolása nélkül ne
doktorbácsi  [2016. 10. 13.] Milyen következménye lehet annak, ha október 23-án az ellenzéki demokratikus pártok és a civilek közös tüntetésétől távol marad az Együtt és az LMP?
rebarbara  [2016. 10. 10.] Egész pályás letámadás. Megszűnt a Népszabadság, nagyjából itt ért véget a sajtószabadság utolsó morzsája. Lassan egyenruhát hordunk, jön a gondolatrendőrség és magyarigazolványt kell kiváltani ( Spíró: Feleségverseny)
«
1 
»